Alegerea Unui Loc de Camping

Dacă sunteți în camping la un teren de camping bine călătorit, pot exista numeroase zone de camping defrișate în și facilități din belșug. O mare parte din munca grea nu va trebui să facă în alegerea unui camping. S-ar putea fi chiar o haine linie spânzurat sau o groapă de foc, apă în apropiere, mese de picnic și chiar o facilitate baie din apropiere. E bine. Dar poate că sunt înfruntând un pic in acest an si merge pe pista bătuți, probabil o pădure, la munte sau domeniu. În acest caz, veți găsi și de a construi un camping natură.

Camping-Near-The-Lake-Background-Wallpaper

Există mai multe considerente importante atunci când aleg un domeniu nou de camping. În primul rând, alege un domeniu plată și relativ ridicat cât mai mult posibil. Evitați zonele joase deoarece ele tind să devină capcane apă tulbure și chiar periculoase în timpul furtunilor mari. Evitați setarea site-ul dvs. în mijlocul unui traseu natural. Acestea tind să fie bine parcursă de nu numai excursioniști, ci, eventual, animale prea și s-ar putea să nu doriți să fie în drumul lor.

Uite deasupra ta și pentru a evita ramuri mari avântate. Ramuri putrezite ar putea cădea în orice moment ales în timpul unei furtuni. Daca este o zona muntoasa, evita site-uri cu pietre suspendate. Nu instalați tabăra lângă mlastinoase apele stătătoare. Acestea sunt de reproducere motive pentru țânțarii și alte dăunători. Aceste fluxuri ar putea deveni o zonă de viitură în timpul unei furtuni grele.

Ferește-te de plante trei frunze otravă iederă, stejar sau sumac stralucitoare. Evitați cu orice preț. Acestea ar putea transforma experiența dvs. de camping într-un coșmar mâncărime umplut. Dacă sunteți predispus sa-l ridic, asigurați-vă că pentru a împacheta lotiune calamina.

Înainte de a configura tabara, verificați zona de reziduuri, cum ar fi ramuri, viță de vie, iedera otravă sus, sticlă spartă, cutii de conserve sau orice ai găsi. Evitați traipsing sau compensare iazuri sau flori salbatice.

Dacă aveți de gând să construiască un incendiu de gătit, asigurați-vă că clar un cerc larg. Lasă absolut nici nuiele sau filiale în zona. Este nevoie de doar o scânteie de zbor pentru a stabili un incendiu forestier. Vă recomandăm să utilizați un aragaz portabil propan pentru foc gratuit de gătit.

Respectati mediul dumneavoastră și lăsați camping de mult l-ai găsit. Ia de-a lungul tuturor deșeurilor. Și mai presus de toate, să ia timp pentru a aprecia cu adevărat camping sau experiență de drumeții. Este cel mai bun mod de a obține aproape de natura și bucurați-vă tot satisfacția că mare în aer liber pot da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *